Yhteystiedot

Alangon Autokorityö

Mäkelänlenkki 20
52700 Mäntyharju

Yövedentie 39
52300 Ristiina

Jani Alanko
040 732 6788
jani.alanko@autokorityo.fi

Näin löydät

Tuulilasit

Tuulilasi korjauksen tarpeessa?

Renkaista irtoavat nastat ja irtokivet saattavat tehdä pahaa jälkeä tuulilasiin. Jos vauriota ei korjata heti, se pääsee laajenemaan. Silloin edessä voi olla lasin vaihto, joka on kalliimpi kuin lasin korjaus. Pienikin vaurio kannattaa korjata heti. Mitä nopeammin se korjataan, sitä huomaamattomampi on korjausjälki. Korjattu kohta tuulilasissa on vähintään yhtä vahva kuin uusi ja ehjä lasi.

Kun vaurio tulee tuulilasiin, tutki viipymättä huolellisesti koko tuulilasi. Vältä koskemasta lasiin. Kuivaa lasi iskemän kohdalta. Suojaa vauriokohta esim. teipillä, jotta kosteutta tai epäpuhtauksia ei pääse vauriokohtaan. Ohjaa lämmityslaitteen kuuma tai kylmä ilma pois tuulilasilta, koska lämmönvaihtelu voi suurentaa vauriota. Ota mahdollisimman pian yhteyttä meihin, niin varataan aika tuulilasin korjaukseen.

Mikäli ajoneuvollasi on tuulilasivakuutus, lähes kaikki vakuutusyhtiöt korvaavat tuulilasin korjauksen ilman omavastuuta.

Lasinkorjaus suoritetaan ESPRIT -tuulilasin korjausmenetelmällä alle tunnissa. ESPRIT on yksi maailman johtavista korjausjärjestelmien valmistajista.Tuulilasi vaihtokunnossa?

Meiltä saat tuuli- tai muut autolasit kätevästi asennettuna tai irtolaseina.
Lasit saa alkuperäislaseina tai tarvikelaseina jotka toimittaa OEM-valmistaja Saint-Gobain Sekurit - Euroopan suurin lasitoimittaja autotehtaille.

Muista varmistaa onko ajoneuvossasi tuulilasivakuutus.

Kysy tarjous oman autosi tuulilasin vaihdosta.