Alangon Autokorityö

"Oikaisee muutakin kuin selkää!"

Pyydä tarjous ›

Auton maalaus

Kolarikorjaus

Tuulilasin vaihto

Alangon Autokorityö

Alangon Autokorityö on Mäntyharjussa toimiva nykyaikainen, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo ja automaalaamo. Kolarikorjaamomme auttaa sinua silloin, kun onnettomuus on sattunut.

On ajoneuvosi uusi tai vanhempi saat huolellisesti tehdyn työn, nykyaikaisilla korjausmenetelmillä, alkuperäisosilla sekä laadukkailla maalausmateriaaleilla. Ja tietysti takuulla.

Korjaamme kaikki autot ikään ja merkkiin katsomatta. Autamme sinua tarvittaessa asioimaan oman vakuutusyhtiöisi kanssa.

Ota yhteyttä ›

 

 

 

Kolarikorjaamon palvelut Mäntyharju

Kolarikorjaamon palveluitamme ovat mm:

• Vauriokorjaukset
• Maalaukset
• Vahinkotarkastukset
• Muovikorjaukset
• Tuulilasien vaihdot

Liikennevahinko voi sattua kenelle tahansa, eikä se ole koskaan toivottavaa. Vahingon sattuessa ota meihin viipymättä yhteyttä. Autamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.

Vahinkotarkastus vakuutusyhtiölle

Vauriolaskennassa käytössämme on vakuutusyhtiöiden käyttämä ja hyväksymä Cabas-laskentaohjelma, joten vaurion sattuessa saat kaiken tarvitsemasi palvelun samasta paikasta.

Soita meille, kun pelti rytisee ja autosi tarvitsee pikaista korjausta. Vahinkoja sattuu, mutta niin kauan kun kyseessä on vain rikkoontunut tuulilasi tai pienempi peltivahinko niin asia saadaan unohdettua nopeasti samalla, kun auto korjataan kuntoon. Vahinkotarkastuksen jälkeen aloitamme tarvittavat kolarikorjaus -toimenpiteet.

Ota yhteyttä ›

040 732 6788 Yhteystiedot