Tuulilasit ja tuulilasin korjaus

Tuulilasi korjauksen tarpeessa?

Tuulilasit ja tuulilasin korjaus Mäntyharju

Renkaista irtoavat nastat ja irtokivet saattavat tehdä pahaa jälkeä tuulilasiin. Jos tuulilasin vauriota ei korjata heti, se pääsee laajenemaan. Silloin edessä voi olla lasin vaihto, joka on kalliimpi kuin lasin korjaus.

Pienikin vaurio tuulilasissa kannattaa korjata heti. Mitä nopeammin se korjataan, sitä huomaamattomampi on korjausjälki. Korjattu kohta tuulilasissa on vähintään yhtä vahva kuin uusi ja ehjä lasi.

Korjaamme ja vaihdamme tuulilasit nopeasti ja luotettavasti Mäntyharjussa.

Ota yhteyttä ›

Ota heti yhteyttä, kun tuulilasi menee rikki!

Mitä minun tulee tehdä, jos tuulilasiin tulee vaurio tai se menee rikki? Tutki viipymättä huolellisesti koko tuulilasi, kun vaurio tulee tuulilasiin. Vältä koskemasta lasiin. Kuivaa lasi iskemän kohdalta. Suojaa vauriokohta esim. teipillä, jotta kosteutta tai epäpuhtauksia ei pääse vauriokohtaan. Ohjaa lämmityslaitteen kuuma tai kylmä ilma pois tuulilasilta, koska lämmönvaihtelu voi suurentaa vauriota. Ota tämän jälkeen mahdollisimman pian yhteyttä meihin niin varataan aika tuulilasin korjaukseen.

Onko sinulla tuulilasivakuutus?

Mikäli ajoneuvollasi on tuulilasivakuutus, lähes kaikki vakuutusyhtiöt korvaavat tuulilasin korjauksen ilman omavastuuta. Selvitämme tämän puolestasi siinä vaiheessa, kun tuotte auton meille vauriotarkastukseen.

Lasinkorjaus suoritetaan ESPRIT -tuulilasin korjausmenetelmällä alle tunnissa. ESPRIT on yksi maailman johtavista korjausjärjestelmien valmistajista.

Tuulilasin vaihto nopeasti

Meiltä saat tuuli- tai muut autolasit kätevästi asennettuna sekä irtolaseina.
Lasit saa alkuperäislaseina tai tarvikelaseina jotka toimittaa OEM-valmistaja Saint-Gobain Sekurit - Euroopan suurin lasitoimittaja autotehtaille.

Muista varmistaa onko ajoneuvossasi tuulilasivakuutus. Soita ja pyydä tarjous oman autosi tuulilasin vaihdosta.

040 732 6788 Yhteystiedot